laupäev, 12. veebruar 2011

Kohtumised valijatega? Normaalne!



Heimar Lenk, kandidaat Riigikokku Nr. 702

Jälle mõnitab meedia kohtumisi valijatega. Ma ei saa aru, miks? Ühes portaalis kohe naerurubriik üles pandud, et andke nüüd tuld. Mul on viimastel nädalatel üks kohtumine teise otsa ja kõik väga toredad olnud. Eile oli Valgas, üleile Otepääl ja Võrus. Täna näen vist Vastseliina rahvast. Varem veel Tsirguliinas, Soorus, Laatres Valgamaal ja palju teisi.

Kui keegi kommentaatoreist ise rohkem kohtumisel käinuks, oleks ka suhtumine teine. Aga eks meile meeldi ikka rääkida sellest, millest väga hästi ise aru ei saa. Need, kes ühe erakonna kandidaatidega kokku saanud, lähevad kindlasti ka teiste üritutele. Väga huvitav võrrelda.Nii see üldpilt välja joonistub.       

Näiteks paar kommentaari:  ...ei ole siiani kuhugi kutsutud ja koju pole ka keegi õnneks kippunud. Ise ei oska neid kandidaate kah kuhugi otsima minna, et ihusilmagagi selliseid imeloomi näha. Küsida pole kah midagi kuna kõik on ju nii p*s juba oma 20 aastakest....
...jumala eest ei! Vastik oleks vaadata ja kuulata seda ila. Mõtetu jutt...
...olen kohtunud Tallinna linnajuhtidega. Nad regulaarselt käivad linnaosades ja kõik saavad tulla ja küsida. Küsimuse võis saata ette, et siis saab kindlasti vastuse, aga võis ka kohapeale küsida (mikker liikus ringi). Räägiti asjalikel teemadel ja teate, Savisaar oli väga sümpaatne. Ta on karismaatiline....

Kui erinevad arvamused, kas pole? Nii, et kui aega saab, tasub ikka mõnelt kohtumiselt läbi astuda. Minu viimase aja kohtumistest osavõtjate arv on kõikunud 300 inimesega saali ja tagasihoidliku 35 valijaga kohviku vahel. Väga asjalikud kokku saamised. Kahjuks on vaid küsimused sageli sarnased. Kust saada elamiseks raha, kust leida tööd, kuidas saaks pensioni vähe suuremaks?

Huvitav, et mina, kellel on paljude aastate jooksul olnud vist küll sadu kohtumisi, pole veel ühtegi ajakirjanikku seal kunagi kohanud. Muide olen isiklikult mitmeid kutsunud, et tulge tehke reportaaž, millest inimesed räägivad. Veel pole ükski kohale saabunud. Aga välja naerdakse neid kohtumisi küll. Neid meie, Eesti omi! Aga USA presidendi valimiste omad on õiged asjad õige koha peal. Neid kiidame taevani. Miks? Mina sellest aru ei saa. Küsida pole ka kellegi käest.      

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar