pühapäev, 13. märts 2011

Jätke Edgar ometi rahule!


Kas tõesti on vaja üks inimene hävitada? Peaaegu kõik, kes Edgari vastu üles astuvad ja tänaseks tema vaenlasteks hakanud, on tegelikult tänu Savisaarele end teostada saanud ja poliitilise karjääri teinud. Olen seda paljude aastate jooksul ise ja üsna täpselt näinud. Ma
saan aru, et Savisaarel, nagu igal inimesel on omad puudused, kuid ma ei mõista, miks teda niimoodi vihata tarvis on.

Kas poleks härrasmehelikum võistelda Savisaarega valimistel saadud häälte hulgaga? Olge temast üle populaarsusega, töövõimega, uute ideedega. Aga see on raske. 23 000 häält riigikogu valimistel! Selge, et teised seda ei saavuta. Ega neid uusi mõtteid pole ka kusagilt võtta. Nii ollaksegi kade. Ja muudkui kukutatakse Savisaart. Ehk aitab juba?         

Lisan ühe kommentaari ja Delfi uudisloo, lähiajal Edgari vastu kavatsetava uue rünnaku kohta.

Vaene hüsteerias reformierakond!, 12.03.2011 18:59
Ausalt nagu kurjad koerad kallal. Päris häbi hakkab kuidas inimest ruineeritakse. Soovin et nendele, kes seda korraldavad, saatus tasuks kätte ja korralikult. Hullem kui vene aeg palju, hull nagu inkvisitsiooniaeg. See on ikka juba paranoilisus, see on selle eest, et rahvas tabas reformierakonna e-hääletuse valede pealt. Masendav!

Urmo Soonvald www.DELFI.ee 12. märts 2011 13:30                       
Kui riigikogu uus koosseis on selgunud ja sellest tulenevalt on Tallinna linnavolikogus Keskerakonna fraktsioonis paar uut nime, asutakse Delfi andmetel Edgar Savisaart kukutama.

"Omavahel öeldes klaaritakse kõigepealt Tallinna volikogu koosseis ära, paljud lähevad riigikokku ja tulevad sealt tagasi. Siis ilmselt tegutsetakse," kinnitas Delfile allikas IRList. IRL on ka erakonnaks, kelle eestvedamisel paleepööret Tallinnas planeeritakse.

Tallinna volikogus on 79 kohta, millest kuulub Keskerakonnale 44, Reformierakonnale 14, IRLile 13 ja SDEle 8.

Kui Ain Seppik ja Evelyn Sepp naasevad Tallinna volikogusse, võib otsustaval hääletusel Keskerakonna ülekaal jääda minimaalseks.

"Panus on tehtud neljale Keskerakonna liikmele, kelle kohalike valimiste kampaania rahastajaks oli üks ärimees, kel on ka IRLiga väga head suhted," kinnitatai Delfile.

Delfi teada tehti esimene katse eelpool mainitud keskerakondlased teise leeri saada juba mõnda aega enne riigikogu valimisi, kuid siis leidus erakonna sees jõud, kes hoidis ülehüppamise ära. Riigikogu uus koosseis alustab paari nädala jooksul.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar