pühapäev, 15. mai 2011

Miks me Eurovisiooni ei võitnud?


Ütlen kohe alguses, et minule Lõhmuse laul väga meeldis. Esitaja Getter Jaani astus üles looga "Rockefeller Street." Tuleb au anda. Kogu meeskond esines laval hästi. Miks aga peale meie endi keegi eesti loost vaimustuses polnud?
Arusaamatu! Me pidime ju endi arvates kindlalt esikolmikusse tõusma?

Paistab, et laulu sõnum ja loo pealkiri rikkusid asja ära. Pole vist ikka mõtet minna Euroopa südamesse ja laulda hümni USA tänavatele. Eestlased peaks hakkama selle peale mõtlema.

Me ei saanud hääli isegi Gruusialt, kes ajakirjanduses meie suurimaks sõbraks on kirjutatud. Kuhu kadus sõprus? Kas gruusia rahval üleüldse on meie nõuandeid ja soovitusi vaja? Eurovisiooni järgi otsustades, et mitte.

Kahjuks ei andnud ka Venemaa meile enam punkte. Varem ta seda tegi.Vist ei ole eestlaste imago naabrite juures suurem asi.

Mulle tundub, et tulevikus peaksime enese kiitusega ja teiste maha tegemisega pisut ettevaatlikumad olema. Pean silmas saatejuhte.
Toon mõne näite:

Mart Sander Azerbaidžaani võidulaulu Ell/Nikki "RUNNING SCARED kohta: "Üsna mage laul, millele lisab vürtsi üsna mage esitus. Vaadates, kui ilusad on laval olevad inimesed, otsustasin koheselt minna Aseri restorani hommikusöögile."

Juur ja Kivirähk: Meile ei peaks korda minema, mida arvavad teised riigid meist!
Aserbaidžaani lauljannal on tissi ja tussi," on Juur rahul. Laulu ennast Juur kahjuks tähele ei pannud. Ilmselgelt olid ta mõtted ja pilgud mujal.

Kessu, 15.05.2011 01:22: Leian, et oleks aeg Marko Reikop Eurovisiooni kommentaatori kohalt välja vahetada..kelle iganes vastu. Ta kipub juba kogu Eurovisiooni kogemust rikkuma ja no.. "Ja georgiale läheb 8 punkti!" !? Lisaks veel palju häirivaid märkusi..
Kallis ETV mõelge selle peale palun!

Lõpuks veel mõne Delfi kommentaatori mõtteid.

Ossipoulus, ossipoulus@hotmail.com, 15.05.2011 01:39
Eesti suudab vaest hämmastada Euroopat laulude sõnumiga. Pärast Pronksiööd karjus Gerli Padar vihaselt Euroopa publikule "Partners in Crime". Nüüd püüti keskmisele USA-d vihkavale eurooplasele Ameerikast laulda - täiesti läbikukkunud üritus. Punkte andsid halastusest naabrid ja muidugi ei ole ime, et Ameerika sõbrad juudid meile 5 punkti andsid. Nendele oli see sõnum midagi muud kui Euroopale. Seega: valel ajal ja vales kohas esitatud lugu
Eesti, 15.05.2011 01:39
..laulis päris mitmes kohas mööda. Liiga noor, et minna lavale!
Mats, 15.05.2011 01:39
Soovitusi järgmisel aastal Eurovisioonile minejatele:
1) Analüüsige hoolikalt eelmise 5 aasta võitjaid ning tehke selgeks plussid ja miinused
2) Ärge jätke loo vormimist viimasele hetkele: Teil on terve aasta aega, kandke märkmikku kaasas ning iga kord kui mõni huvitav meloodia või sõnad pähe tulevad, pange kirja.
3) Analüüsige ka miinuseid ja kaalutlege kõik läbi kui miinus.

37-aastane mees, 15.05.2011 01:39
Vaadake kuni 20-aastased lollikesed, kes te siin Eestis meil põhiliselt neid lugusid viimastel aastatel valite, kes Eurovisioonile lähevad-Euroopat Teie rumalad valikud ei huvita, kuna Euroopas ei keerle elu ainult alaealiste ümber. MOskvas sai meie Rändajad 6. koha ainult seetõttu, et meie kohalik žürii suutis tõrjuda alaealiste rünnaku ja seetõttu ostuski valituks Eestistlausa EESTIKEELNElaul, mis ka teistele riikidele meeldis. Aeg on taastada Eurolaulu valikul Eestis ainult žürii valik ja rahvahääletus kõrvale jätta. Varem see nii oli ja kõik tervad kuivõrd häid kohti Eesti sai. Viimased 5-6 aastat valivad aga laule tattnokad ja tulemusi, õigemini tulemuste puudumist näeme igaüks ise.
tts, 15.05.2011 01:23
Ma ütlesin ju kohe, et ime, kui hea koha saab. Poolfinaalis tundus tõesti paremate hulgas, aga finaalis oli nii palju paremaid. See värisev hääl ja hirmunud pilk esituse ajal - noor tüdruk ju lihtsalt kartis. Mis teha.

совет эстонцам, 15.05.2011 01:23
с соседями надо дружить, а не гадить им

vahet pole!, 15.05.2011 01:40
magama minek - ja see on paganama hea !!! head und udmurdid!!

1 kommentaar:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    Я Мэвис Калос, представитель Aiicco страховой PLC, мы выдаем кредит на индивидуальных различий с доверием и чести. мы даем кредит по ставке 2%. если вы заинтересованы любезно связаться с нами по этой электронной почты компании: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) в настоящее время приступить с кредита документа о передаче ок. если вам нужно кредит создать компанию или школу, Вы очень добро пожаловать в Aiicco страховой ПЛК. Вы также можете связаться с нами по этой электронной почте: (amaah.credit.offer@gmail.com). мы можем перечислить любую сумму вы запросили для до недели.

    VastaKustuta