teisipäev, 10. mai 2011

Kas Tallinnal peab olema TV-kanal?



Ei pea, arvab tänases Delfi kommentaariloos Regina Kaselaid, kes on Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakooli (BFM) üliõpilane. Ta ütleb, et Tallinnast on niigi kommertskanalites palju juttu ja eraldi linnale oma kanalit poleks vaja.

Kokkuvõttes võib öelda, et vaatamata antud toredale leiule, on Tallinna TV siiski eelarvamusi pigem kinnitanud. Olles ise nüüdseks kanali programmi süstemaatiliselt jälginud, pean tunnistama, et kriitika pole asjatu. Tallinna TV on siiski vahend, mida kasutatakse ühiskonna otseseks mõjutamiseks, kirjutab tudengineiu Regina oma loo lõpus.

Vastuseks meediaüliõpilasele, soovitaks tal kirjutada kursusetöö teemal: positiivsed Tallinna teemalised lood meedias. Võiks poole aasta jooksul kokku lugeda, kui palju neid objektiivseid või siis häid uudiseid Tallinna kohta tuleb. Ma arvan, et suhe oleks mitte parem kui 1-10 le. Põhiliselt kuuleme ju ikka, kui halvasti pealinnas asju aetakse, kui vilets juht on Savisaar, kui mustad tänavad jne. Kommertskanaleis jätkub lõputu Savisaare tõrvamine.
Mis siis linnal muud üle jääb kui oma uudistekanal teha. Kas mäletab keegi mõnda lugu, kus Savisaart ka kiidetakse? Mina küll mitte.
Venemaa rahalugu sai otsa. Kas on keegi seda raha näinud, või kuulnud helisalvestisi, millelt raha küsimine kostaks. Kas on üks asitõend, mis tõestaks raha tehingut või küsimist? Neid ju pole. Nagu valimised läbi said, nii lõppes ka rahaskandaal.
Meil on kolm asja,mille kohta võib iga ajakirjanik oma pahameele välja valada. Need Edgar Savisaar, Keskerakond ja Venemaa.

Minu isikliku veendumuse kohaselt peaks Tallinnal olema ka oma raadiojaam, mis töötaks ööpäeva ringselt. See annaks ohtrasti infot linna elust, teeks ülekandeid põnevatest istungeist volikogus, peaks tuliseid poliitilisi debatte ja mängiks palju muusikat. Kindlasti ka kuldsete kuuekümnendate aastate parimaid hitte. Ühe sõnaga-igaühele midagi!


2 kommentaari:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    Я Мэвис Калос, представитель Aiicco страховой PLC, мы выдаем кредит на индивидуальных различий с доверием и чести. мы даем кредит по ставке 2%. если вы заинтересованы любезно связаться с нами по этой электронной почты компании: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) в настоящее время приступить с кредита документа о передаче ок. если вам нужно кредит создать компанию или школу, Вы очень добро пожаловать в Aiicco страховой ПЛК. Вы также можете связаться с нами по этой электронной почте: (amaah.credit.offer@gmail.com). мы можем перечислить любую сумму вы запросили для до недели.

    VastaKustuta
  2. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    VastaKustuta