kolmapäev, 2. jaanuar 2013


Eestlased! Hakkame nüüd kõik haisutama!

Avalik õiguslik Eesti televisioon kutsus selleks üles! Kohutav! Kas pole mitte jube! Rahvustelevisioon annab meile Vana aasta  lõpul pervertide poisslaste saate.
Tujurikkuja saate formaadis. 

Kõik oleks nagu korras, aga vaadata on ju kole. Ilma jäänud ja märgade juustega  poiste soovunelmad, et ehk saaks laste tagumiku urruauku vaadata või kaaskodanike pussu haisu nuusutada. Kindlustunde tõstmiseks  pudel viina käes.

Kas see on eestlase tüüp 2012 lõpus?  Kui rahvustelevisioonile see sobib, siis tekib küsimus, kas seda telekanalit juhivad ka laste jalgevahe ja täiskasvnute peeratamisest rahuldust saavad prouad ja härrad?  Paistab nii. Võib olla oligi ETV saade mõeldud kõrgema pilotaažiga huumorirahvale, kuid need labasused ei pruugi isegi sellele seltskonnale sobida.

Ott  Sepp ja Märt  Avandi vist tunnevad ennast küll andekaina, ja kindlasti ka nad seda on, kuid minu meelest kahjuks vaid selle huumori kõige madalamal  tasemel. 
Mulle jäi mulje, et tegemist on pervertidena elus ilma jäänud meestega, kes püüavad sedasama kihelust laval pussu haisutamisega välja elada. Avalik-õigusliku TV saate taset sellega küll üla ei hoia. Minu soovitus: mehed minge kõige pealt naistesse, püüdke seal rahuldust saada ja alles siis tulge telefirma kaamerate ette.

Aga võibolla ma eksin! Äkki selle avalik-õigusliku telefirma juhtkond ongi selle peeratamise kombega nõus. Jube, kuid  laste pükstes nuuskimisega võib nii mõnigi ETV saate eelnevalt läbi  vaadanud ametnik ju nõustuda. Ehk seda pärast ekraanilt isegi nautida?

 Mõtteavaldus ilmus osaliselt 1.jaanuari hommikul Delfi portaalis     

 

4 kommentaari:

  1. Heimarike, mis nüüd siis juhtus? Kadedus tuli peale? Ei ole enam nii noor ja nüüd on tähelepanu vaja teistmoodi saada? Ära siis kõigest ka end puudutatuna tunne.

    VastaKustuta
  2. Heimarpoiss, ööistungitest on sinu aastatega mehel kerge unepuudusest tingitud rumalus peale tulnud või? Saan aru, et kanal 2 produtseeritud "top10" saates pidid oma "vaimukused" ise välja mõtlema, aga sellise natuke andekama huumori tegemisel on asi ikka enne toodetud ja siis palgatud näitlejad seda esitama, mitte ei ole need 2 noort ja väga andekat näitlejat ise neid šketse välja mõelnud

    VastaKustuta
  3. Saame tegelikult Heimarist väga hästi aru. Tulemas on siiski valimised ja reklaami on vaja teha. Mis oleks veel parem kui teha enda blogile kõmu Mekas reklaami..

    VastaKustuta
  4. Kui väga pressima hakkas onju, siis peaksite ehk käima WC-s enne, kui teistele peale pressida, kas pole? Lugege kommentaare teistest portaalidest ja näete ise mida arvatakse! Lihtsaid nalju ongi rohkem vaja, mitte peenutsejaid Toompeal! Pole eriti kasu olnud sellest 20a-sest riigijuhtimisest seal üleval, asjad ainult halvenevad lihtrahva jaoks, kui te vaid mõistaks seda...

    VastaKustuta